de wereld van niek zervaas

THE WORLD OF NIEK ZERVAAS             translate

 
 
“Mijn lichaam doet niet wat ik denk. Ik ben niet mijn lichaam.”


Hallo, mijn naam is Niek en ik ben 23 jaar.

Wanneer je naar mij kijkt, zie je iemand met een zwaar gehandicapt lichaam, die niet kan lopen of praten en overal ondersteuning bij nodig heeft.

MAAR NIETS IS WAT HET LIJKT!


Ik aanvaard mijn leven ‘pal in de wind’ en nodig anderen uit dit ook te doen. Ik ben geboren in een lichaam dat vele fysieke beperkingen kent. Mijn lichaam stelt mijn familie regelmatig voor uitdagingen die voor de persoonlijkheid (ego) moeilijk te aanvaarden zijn. Mijn lichaam is beperkt, maar mijn geest is vrij en stelt mij in staat mijn bewustzijn te vergroten waardoor ik leef in vrijheid, welk probleem zich ook aandient.


Sinds mijn 18de jaar heb ik door een techniek uit Amerika Faciliterende Communicatie de mogelijkheid gekregen te communiceren en nu kan ik mensen laten weten wat een vrije geest ervaart.


Ik ben niet gebonden aan tijd en ruimte:

IK LEEF IN DE EEUWIGHEID.


Ondanks dat je het niet altijd aan mij ziet VERSTA, ZIE, HOOR EN BEGRIJP IK ALLES en hou ik van dezelfde dingen als iedereen. Daarbij heb ik alleen wat meer hulp nodig. Ik heb dezelfde gevoelens als iemand van mijn leeftijd en ik praat terug met lichamelijke ondersteuning en mijn letterbord.


Lees, als je wilt, ook mijn liefdevolle gedachten, die kunnen bijdragen aan inzichten en herkenning.

Met de liefdevolle gedachten probeer ik mensen te helpen anders naar het leven te kijken, maar ook naar zichzelf. Door te kijken met de ‘ogen van je hart’ (zonder oordeel), in plaats van te kijken met de ‘ogen van het lichaam’ (ego) wordt je je bewust waar het in het leven werkelijk om gaat: Leven in LIEFDE zonder oordeel.


 

Wat je moet weten

mijn foto’s


Favoriete muziek

  1. 1.Deva Premal, Miten & Manose

  2. 2.Muziek van mijn vader

  3. 3.New cool collective

 

over mij